Gift Campaign behaalt de Great Place to Work certificering

Gift Campaign behaalt de Great Place to Work certificering

23-05-2024 (09:00) - Mensen

Gift Campaign heeft het Great Place to Work-certificaat behaald. Dit is een erkenning voor bedrijven die volgens hun medewerkers, een uitstekende werkplek bieden. Ze onderscheiden zich door het luisteren naar hun werknemers, het helpen van hen bij hun ontwikkeling en het creëren van een goed klimaat in de organisatie en op de werkvloer.

Gift Campaign is een e-commerce bedrijf met als doel: het creëren van relatiegeschenken te vereenvoudigen, zodat ze bedrijven kunnen helpen hun merk te versterken en een grotere zichtbaarheid te bieden. Ze bieden een zeer uitgebreide selectie aan producten, die voortdurend wordt vernieuwd, om nieuwe en originele ideeën aan te bieden. Het bedrijf is in 2014 in Barcelona opgericht en hun groei is constant geweest. Jaar na jaar werken ze eraan om de referentie te zijn op het gebied van relatiegeschenken op Europees niveau en vandaag de dag zijn ze aanwezig in Spanje, Italië, Frankrijk, Portugal, Nederland en Duitsland.

Na een onderzoek en een diepgaande vragenlijst bij alle medewerkers van het bedrijf, waarin naar allerlei aspecten van het bedrijf is gevraagd, werd deze certificering toegekend. 95% van de werknemers bevestigt dat ze een goede behandeling krijgen (ongeacht hun functie) en dat ze zich goed ontvangen voelen, en 75% vindt dat het een plek is die als “uitstekend” wordt beoordeeld om te werken.

“Wij zijn erg blij met het behalen van het Great Place to Work-certificaat”, zegt Diederik de Koning, CEO van het bedrijf. “Voor ons is het team erg belangrijk, omdat zij de sleutel zijn tot de resultaten die we hebben behaald. En om die reden zijn wij erg trots op deze erkenning.”

“Vanaf de eerste dag voelde ik mij hier welkom. Zelfs als je nieuw bent, rekenen ze op je voor elk evenement, ze behandelen je als één van hen en helpen je met alles wat je nodig hebt. “Ik ben hier heel gelukkig”, zegt Salomé Iwan, hoofd van de productafdeling.

Zoals we op de Great Place to Work-website kunnen zien, wordt elke werknemer die bij Gift Campaign belandt, ontvangen met een welkomstpakket met verschillende soorten handige geschenken. Op dezelfde manier bevordert het bedrijf een goede onderlinge relatie met afterwork activiteiten, bedrijfsdiners, specifieke teambuildingactiviteiten, wedstrijden en andere evenementen.

Bovendien is er geen gebrek aan persoonlijke ontwikkeling en daarom geven ze regelmatig trainingen die nauw aansluiten bij elke functie!

Voor meer informatie:
Gift Campaign
Great Place To Work certificaat