Jeroen van de Ruit stapt in als partner bij Soda

Jeroen van de Ruit stapt in als partner bij Soda

10-08-2022 (11:24) - Mensen

Jeroen van de Ruit is benoemd tot partner van Amsterdams digital product design bureau Soda. Van de Ruit is al ruim 6 jaar betrokken bij Soda, waarin hij projecten strategisch en inhoudelijk heeft geleid. Hij wordt verantwoordelijk voor het verder versterken van de strategische samenwerking met klanten.
 
Jeroen van de Ruit (1988) stapt in als partner bij het digital product design bureau. Hij wordt verantwoordelijk voor de strategische samenwerking met klanten. Van de Ruit heeft als Lead UX Design bij Soda grote projecten aangestuurd en zal met deze aanstelling verder nadruk leggen op samenwerking met internationaal georiënteerde klanten.
 
“We werken al jaren met mooie opdrachtgevers die vanuit Nederland over de hele wereld impact maken”, zegt Jeroen van de Ruit. “Een aantal van deze klantcases hebben erkenning gekregen bij internationale design awards, zoals de Webby Awards, de Lovie Awards en de Red Dot Design Awards. Hiermee laten we zien dat we op internationaal niveau zeer relevant zijn.”
 
Nederland heeft altijd een belangrijke rol gespeeld in de designwereld. Op digitaal vlak is dit niet anders. Door onze mentaliteit en het goed kunnen samenwerken in interdisciplinaire teams, kunnen wij relevante digitale ervaringen creëren met focus op de eindgebruiker. Van de Ruit: “De teams bij onze opdrachtgevers zijn vaak al internationaal georiënteerd. Daarbij wordt ons UX design over de hele wereld gebruikt, voor opdrachtgevers in Arabische landen tot grote Europese steden van Helsinki tot Malaga.”