Jordi Bouman wordt partner bij Huijskens Sassen Communications

05-06-2023 (12:12) - Mensen

Jordi Bouman (37) is toegetreden als partner bij Huijskens Sassen Communications (HSC), het in Amsterdam gevestigde strategische communicatieadviesbureau. Jordi begon zijn loopbaan in 2010 bij het bedrijf. In de afgelopen anderhalf jaar vervulde hij de rol van Senior Director.

Jordi is de derde partner van het kantoor, naast Charles Huijskens en Clemens Sassen.

Charles Huijskens, oprichter en partner van het kantoor, en Clemens Sassen, partner: “In de afgelopen anderhalf jaar maakten organisaties in hun zoektocht naar effectieve stakeholder engagement steeds vaker gebruik van meerdere diensten van ons bureau. Naast de diverse raakvlakken die wij hebben in ons dagelijks werk, bezit Jordi ruime kennis en ervaring op het gebied van issue- en stakeholdermanagement – disciplines die complementair zijn aan de bestaande expertise van HSC. Hierdoor kan ons bureau opdrachtgevers nog beter bedienen. Wij zijn verheugd dat Jordi zijn toekomst aan ons kantoor verbindt en zien hem als een geweldige versterking van ons team.”

Jordi Bouman: “Ik ben trots op deze stap en dankbaar voor het vertrouwen van mijn collega’s. Dit kantoor is al ruim 30 jaar een gevestigde naam en een gewaardeerde adviseur van organisaties uit binnen- en buitenland. Ons team – met een mooie mix van ervaring en jonge, talentvolle mensen – werkt hard om die goede reputatie steeds verder uit te bouwen. Ik heb veel vertrouwen en plezier in dit project en verheug me op onze samenwerking.”