Katelijn van Lieshout nieuwe Client Service Director en MT-lid Team5pm

Katelijn van Lieshout nieuwe Client Service Director en MT-lid Team5pm

04-09-2023 (11:04) - Mensen

Per september treedt Katelijn van Lieshout in dienst bij video agency Team5pm. Eerder als freelancer bij Team5pm droeg Van Lieshout al bij aan het inrichten van een nieuwe werkwijze en het definiëren van de rol van account in het proces.

Het accountteam is inmiddels gegroeid van twee naar zes personen in het afgelopen half jaar. Met o.a. negen jaar ervaring bij Publicis Groupe Nederland, waar zij medeverantwoordelijk was voor de creatieve labels Publicis en Leo Burnett neemt Van Lieshout bijna twintig jaar aan accountervaring en business management mee.

 


“Stap zetten van projectgedreven naar accountgedreven organisatie wordt mijn missie bij Team5pm"


“De ambitie van Team5pm is aanstekelijk en precies waar ik naar op zoek ben. Ik ben overtuigd dat specialisatie een grote rol speelt bij het succes voor een klant. Waar veel klanten het bureau kennen als YouTube agency is Team5pm inmiddels veel meer een full-service videopartner. Dat vergt van het bureau een andere aanpak waar account een centrale rol in speelt. Met een vast aanspreekpunt voor de klant, zorgt account voor een coördinerende rol langs alle in-house specialisten. Dit versterkt de relatie met onze klanten zodat we nog meer die adviserende partner kunnen worden.”, aldus Katelijn.

Team5pm groeide in drie jaar tijd van 20 naar meer dan 100 medewerkers met vestigingen in Amsterdam, Kaapstad en Stockholm waar zij werken voor nationale en internationale klanten, als Prime Video, Bol.com, Volkswagen en KPN.