Marc Berger wordt Head of Product bij Clear Channel

Marc Berger wordt Head of Product bij Clear Channel

13-02-2023 (12:14) - Mensen

Per 1 maart 2023 start Marc Bergers als Head of Product bij Clear Channel Nederland. Hij gaat leidinggeven aan het digital- en product team.

Marc Bergers is al langer werkzaam in de mediawereld: de afgelopen jaren werkte hij als Digital Lead bij JCDecaux en heeft hij verschillende digital functies bekleed bij o.a. PHD en American Express.

Groter bereik voor adverteerders

“Ik ben enthousiast om de gedeelde visie en kansen die er liggen rondom Out Of Home verder te brengen. Ik voel mij enorm gemotiveerd om bij deze snelgroeiende organisatie te mogen starten en mooie dingen te gaan bereiken.” aldus Marc Bergers. Commercial Director Wierish Debipersad: “Met de uitrol richting 1000 schermen dit jaar gaan we grote stappen zetten als digital OOH-speler. Daarbij hoort uiteraard een gedegen data en sales propositie. Ons analoge marktaandeel wordt steeds groter en die sterke marktpositie blijven wij ook uitbreiden om adverteerders massa bereik en zichtbaarheid te garanderen. Met de komst van Marc kunnen op al deze facetten grote stappen maken.”

Beeld: Marc Bergers