Marry de Gaay Fortman toegetreden tot Raad van Commissarissen Conclusion

Marry de Gaay Fortman toegetreden tot Raad van Commissarissen Conclusion

03-10-2023 (14:37) - Mensen

Per 1 oktober is Marry de Gaay Fortman (1965) benoemd tot lid van de Raad van Commissarissen van Business Transformatie en IT-dienstverlener Conclusion Group B.V.

In deze rol is zij samen met de andere leden verantwoordelijk voor het toezicht op de organisatie. De Raad van Commissarissen bestaat verder uit Gerrit Oosterhof (voorzitter), Stepan Breedveld en Bart Coopmans.

Expertise

De achtergrond van De Gaay Fortman is complementair aan de profielen van de andere leden van de Raad van Commissarissen van Conclusion. De Gaay Fortman is advocaat en partner bij Houthoff, was daar gedurende zes jaar managing partner en is gespecialiseerd op het gebied van bestuur en toezicht. Met de ingezette internationale strategie en sterke (financiële) groei van Conclusion is de expertise van De Gaay Fortman wat de Raad van Commissarissen nodig heeft om het bedrijf in de volgende fase goed te kunnen ondersteunen met advies en toezicht.

Gerrit Oosterhof, voorzitter van de Raad van Commissarissen van Conclusion Group B.V.: “Met de kennis, ervaring en het diverse netwerk van Marry, hebben wij een commissaris die van grote waarde kan zijn voor de verdere ontwikkeling van onze organisatie. Wij hebben een gebalanceerd portfolio en een internationale strategie, inclusief de ambitie om nearshore services te leveren. Het beeld over hoe een succesvolle toekomst eruitziet, delen wij met Marry en ik kijk uit naar onze samenwerking.”