Michel Sohier, founder en MD Peek Creative Studios, draagt stokje over aan Patrick van Drongelen

30-11-2021 (16:30) - Mensen

Michel Sohier draagt per 1 december zijn verantwoordelijkheden over als Managing Director van Peek Creative Studios (onderdeel van de Wenneker Group) aan Patrick van Drongelen. Van Drongelen, die overkomt van APS Group, was de afgelopen 2 jaar verantwoordelijk voor de European Marketing Operations van klanten als Albert Heijn, AkzoNobel, BMW, Adidas en Philips. Voor zijn tijd bij APS Group werkte Van Drongelen al ruim 8 jaar bij Peek als Account/-Operations Director en kent het bedrijf en de klanten dus erg goed.
 
Michel Sohier, MD Peek Creative Studios: “Ik draag met veel vertrouwen het stokje over aan Patrick. Ik heb een prachtige tijd gehad bij Peek waar ik 24 jaar eigenaar van ben geweest. Patrick kent Peek, maar bovenal kent hij de klanten ook erg goed. Het is mooi om te zien dat hij zich door de jaren heen heeft kunnen ontwikkelen naar deze rol. De komende maand gaan we werken aan de overdracht en ik wens ‘m dan ook heel veel succes in zijn nieuwe rol."
 
Patrick van Drongelen: "Ik heb ontzettend veel zin in deze nieuwe uitdaging. De liefde voor Peek en productie is altijd gebleven en toen deze kans zich aandiende heb ik ‘m met beide handen aangegrepen. Ik heb heel veel zin om met het team en onze klanten aan de slag te gaan, maar ook om de samenwerking binnen de Wenneker Group verder te gaan intensiveren. "