Remote lanceert globale vacaturesite

Remote lanceert globale vacaturesite

15-11-2023 (14:30) - Mensen

Remote introduceert vandaag een mondiale marktplaats voor werkgevers en werkzoekenden. Remote Talent brengt bedrijven en potentiële nieuwe werknemers eenvoudig met elkaar in contact.

Werkgevers kunnen Remote nu gebruiken om kandidaten te vinden voor openstaande vacatures. Naast de gebruikelijke mogelijkheden van een vacaturebank, waarbij werkgevers via openstaande vacatures lokale sollicitanten kunnen aantrekken die op zoek zijn naar een remote baan, krijgen werkgevers met Remote Talent ook toegang tot geschikt internationaal talent, dat ervaring heeft met remote werken en vaardigheden binnen een volledig verspreid team wil inzetten.

Filteren

Werkzoekenden kunnen nu vacatures voor remote functies vinden bij bedrijven, verspreid over de wereld. De marktplaats is gratis voor werkzoekenden en biedt zoekmogelijkheden waarmee ze duidelijk kunnen zien hoe remote een functie werkelijk is, voordat ze erop solliciteren. Gebruikers kunnen filteren op tijdzone, salaris in verschillende valuta, reisverplichtingen en meer. Zo vinden ze de juiste baan, ongeacht de locatie.

Door de volledige integratie in het Remote-platform kunnen bedrijven hun vacatures overal en voor iedereen openstellen. Vervolgens kunnen ze nieuwe werknemers onboarden, in lokale valuta uitbetalen en tijdens het hele HR-traject beheren volgens de internationale en lokale regelgeving.