Sebastiaan Scheer weg bij Media.Monks, door als zelfstandig digital design consultant

Sebastiaan Scheer weg bij Media.Monks, door als zelfstandig digital design consultant

11-09-2023 (12:42) - Mensen

Na 5 jaar Media.Monks gaat Sebastiaan Scheer verder als zelfstandig Digital Design Consultant. Sebastiaan was Head of Design, waar hij de afgelopen jaren werkte aan het waarborgen van kwaliteit en herstructureren van de designtak van het bureau.

Als zelfstandig ondernemer gaat hij bureaus en andere organisaties helpen bij het door ontwikkelen van hun user experience en design afdelingen. Op project- of interim basis helpt hij ze met bereiken van de Champions League binnen de designwereld.

Prijswinnende projecten

Sebastiaan begon zijn digitale carrière in 2008 en was actief in meerdere rollen. In 2018 begon hij bij Media.Monks en werd Head of Design. Hetzelfde jaar stapte hij in als bestuurslid bij stichting Dutch Digital Design. In de afgelopen jaren scoorden zijn teams bij Media.Monks talloze prijzen, waaronder diverse Awwwards en Grand Prix bij Eurobest.

Champions League in design

Als zelfstandig Digital Design Consultant brengt hij bureaus en andere organisaties verder. Dat doet hij door het aantrekken en behouden van de juiste mensen, het verhogen van de kwaliteit van het eindproduct, het verbeteren van structuur en implementatie van technieken zoals AI. Met als doel de designtak van organisaties op wereldniveau te krijgen.

Meer info is te vinden op: www.sebastiaanscheer.com