Tamar de Leeuw nieuwe CEO Yesty

Tamar de Leeuw nieuwe CEO Yesty

05-10-2023 (10:13) - Mensen

Tamar de Leeuw treedt aan als de nieuwe CEO van Yesty, hét digitale giftcard platform.

De Leeuw brengt ervaring met zich mee; eerder vervulde zij de rol van CEO bij Wonderbox en COO bij GiftForYou. Naast haar werk als CEO, bekleedt ze momenteel ook de positie van voorzitter van de Branchevereniging Cadeaukaarten Nederland. In haar rol als CEO zal De Leeuw de dagelijkse bedrijfsvoering van Yesty en de internationale expansie op zich nemen. 

Nieuwe fase

“Yesty heeft een nieuwe fase bereikt in haar ontwikkeling, en de uitdagingen die deze fase met zich meebrengt, passen perfect bij mijn vaardigheden. Bovendien heb ik in het verleden met veel plezier een succesvolle werkrelatie met Nick Stals opgebouwd. Ik kijk er enorm naar uit om samen met Nick en het team verder te bouwen aan het succes van Yesty”, aldus Tamar de Leeuw, CEO van Yesty.

Nick Stals, oprichter van Yesty: “Ik ben erg blij met de komst van Tamar. Yesty groeit hard en om die groei in goede banen te leiden is de ervaring en expertise van Tamar van essentieel belang. Eerdere samenwerking met Tamar heeft mij laten zien hoe zij een bedrijf met succes door een groeifase kan loodsen. Met Tamar aan boord kan ik dan ook met vertrouwen mijn aandacht richten op de doorontwikkeling van Yesty.”