The Present Movement breidt team uit met Nour Alein Bahbouh

The Present Movement breidt team uit met Nour Alein Bahbouh

06-02-2024 (16:29) - Mensen

The Present Movement, het ondernemerscollectief dat van sociaal ondernemen weer normaal ondernemen wil maken, voegt Nour Alein Bahbouh (33) toe aan het team. Bahbouh is in dienst getreden als marketing en event manager. 

De van oorsprong Syrische Bahbouh studeerde in haar geboorteland archeologie om dieper in de rijke geschiedenis en cultuur van Syrië te duiken. Zes jaar geleden begon voor haar een nieuw hoofdstuk in Nederland. Met een grote interesse in ondernemerschap stopte ze haar studie archeologie varen en gooide ze het roer om. Ze besloot een training entrepreneurship bij Forward Inc te volgen en deed vervolgens marketingervaring op bij HaagseZwam. Hier ontdekte ze een nieuwe passie voor marketing en storytelling.

Positieve verandering

Gedreven door haar nieuwgevonden passie en creativiteit zet ze zich bij The Present in om een positieve verandering te maken. Jennifer Dennison, co-director van The Present: “We zijn ontzettend blij met Nour in ons team. Haar ondernemerschap, creativiteit en veerkracht sluiten naadloos aan bij onze organisatie en we hebben er alle vertrouwen in om met haar hulp te bouwen aan meer zichtbaarheid voor het bijzondere werk dat we mogen doen."

Over The Present

The Present Movement is een ondernemerscollectief dat van sociaal ondernemen, normaal ondernemen wil maken. Dat doet zij door zowel bestaande maatschappelijke initiatieven te ondersteunen als door eigen maatschappelijke projecten en programma’s te ontwikkelen.