Trengo verwelkomt Marili 't Hooft-Bolle als nieuwe CEO

19-09-2023 (14:25) - Mensen

Trengo, Nederlands Customer Engagement Software bedrijf, kondigt de benoeming van Marili 't Hooft-Bolle als nieuwe Chief Executive Officer (CEO) aan, met ingang van 1 september 2023.

Marili neemt het stokje over van Patrick Meutzner, die sinds 2020 CEO van het bedrijf is en nu de rol van Trengo's eerste Chief Product Officer (CPO) vervult. Met deze wisseling van de wacht stuurt Trengo op innovatie door middel van Artificial Intelligence-producten en -features, om de positie binnen de consumenten- en professionele dienstensector te verstevigen.

Nieuwe strategie

Marili heeft een staat van dienst op het gebied van Software as a Service (SaaS) en zal het bedrijf begeleiden bij de nieuwe strategie. Marili heeft gediend als Chief Operating Officer (COO) bij WeTransfer en COO bij inSided, later overgenomen door Gainsight. Bij Gainsight was ze Managing Director. Momenteel is ze lid van de adviesraad van TomTom en sinds april 2023 is ze interim COO van Trengo.

Zinvolle conversaties

Het is deze visie die haar drijft tot het veroveren van het grootste Europese marktaandeel van bedrijven in consumentendiensten. Ze zet zich in om een bedrijfscultuur van innovatie, samenwerking en prestaties te stimuleren, terwijl ze het bedrijf voor de komende vijf jaar klaarstoomt voor een klantgerichte strategie. "Of je nu diensten voor de auto-industrie of fitness aanbiedt, in de kern van klantgesprekken vinden we dat repetitieve taken geautomatiseerd kunnen worden en workflows vereenvoudigd kunnen worden door onze nieuwe productaanbiedingen. Daarom willen wij de oplossing zijn om bedrijven te helpen zinvolle conversaties met klanten mogelijk te maken."