Wim Blaauw nieuwe Chief Digital & Transformation Officer C&A

28-11-2023 (11:34) - Mensen

C&A Europe kondigt aan dat Wim Blaauw aan de nieuwe Chief Digital Officer wordt om het C&A Leadership Team te versterken en vaart te zetten achter de digitale en omnichannel agenda op het transformatietraject van het bedrijf.

Wim was hiervoor Chief Digital Officer bij de Ingka Group. Daar was hij verantwoordelijk voor het ontwikkelen van digitale capaciteiten en het versnellen van de digitale transformatie van het bedrijf. Wim heeft ervaring in retail, supply chain en digitale materie. Met een sterke focus op groei en de klant gelooft Wim in de kracht van saamhorigheid en is hij ervan overtuigd dat een team sterker is wanneer alle neuzen in dezelfde richting staan en, bovendien ook plezier heeft met elkaar.

Team versterken

Giny Boer, CEO van C&A Europe, zegt: "Ik ben erg blij dat we met Wim een zeer ervaren digitale expert en consumentgerichte manager hebben kunnen aantrekken om ons Leadership Team te versterken. Wim staat bekend om zijn vermogen om mensen en teams te verbinden en zo de beste resultaten te behalen. Ik ben ervan overtuigd dat hij en zijn teams onze digitale activiteiten bij C&A met succes zullen versterken."

Wim: "De transformatie bij C&A is duidelijk in volle gang en ik verheug me erop om die reis samen met de teams te versnellen en een sterke digitale en omnichannel agenda door te zetten."