VanMoof kiest A Music Moment voor in-store achtergrond muziek

28-10-2021 (13:13) - Audio

Het Nederlandse fietsenmerk VanMoof is bezig aan een internationale expansie van hun brandstores, zo worden er in Europa, de VS en Japan nieuwe locaties geopend. Alle showrooms worden gebouwd volgens het VanMoof design. De brandstores en Service Hubs van VanMoof hebben niets weg van de gemiddelde fietsenmaker. De ruimtes zijn flexibel en voorzien van fantastisch design, waarmee de vernieuwende identiteit van het merk opnieuw wordt bevestigd.
 
Het vernieuwende en eigenheid wordt ook doorgevoerd in de muziek, want zo is naast de vormgeving de muziek ook erg belangrijk voor het hele concept. "Voorheen gebruikten we Spotify in combinatie met Sonos" vertelt Quince Blits, de store development manager. Maar vanwege de groei moest VanMoof de muziek legaal en professioneel aanpakken. Zo kwamen ze in contact met A Music Moment, de Benelux-partner van Soundtrack Your Brand.
 

Soundtrack

Het systeem Soundtrack is legaal én heeft de voordelen van Spotify. Daarnaast biedt 'Soundtrack' professionele functies die ervoor zorgen dat de muziek overal steady draait en dat alles centraal ingezien en bediend kan worden. Daarnaast zorgt A Music Moment voor de soepele onboarding van alle locaties.