BeLOFte 2022 open voor entries

11-07-2022 (10:00) - Powered by

De aanmelding voor dè prijs voor jong magazine mediatalent 2022 is van start. Ook dit jaar zal de Award voor de BeLOFte 2022 (tot en met 2020 de Mercur BeLOFte van het Jaar) worden uitgereikt onder directe auspiciën van het Lucas-Ooms Fonds (LOF). De beLOFte 2022 zal op 16 november aanstaande in twee categorieën zal worden uitgereikt. Er is een award en geldprijs voor talent werkzaam in de Publieksmedia èn een award en geldprijs voor talent werkzaam in de Vakmedia. 
 

Twee categorieën

De prijs voor opkomend talent werd in 2015 voor het eerst uitgereikt. Voor de twee winnaars is er naast de award en een certificaat, ook een geldbedrag voor persoonlijke ontwikkeling beschikbaar van € 2.500. Daarnaast kiest de jury ook twee runners-up voor wie naast een certificaat, ook voor ieder €1.000 ter beschikking wordt gesteld. Realisatie van de BeLOFte is in handen van fonk magazine.

Voor àlle magazine media-talenten

Talenten die voor de BeLOFte in aanmerking komen zijn jonge, talentvolle personen (max 30 jaar op moment van aanmelden) die deafgelopen twaalf maanden een waardevolle bijdrage hebben geleverd aan de ontwikkeling van de magazine mediabranche (publiekstitels of vaktitels), door de hoge kwaliteit van hun professionele vaardigheden en hun originele, creatieve en innovatieve ideeën. Het kunnen redacteuren, uitgevers, fotografen, vormgevers, bloggers, vloggers, marketeers, commerciële talenten of (database)techneuten zijn. Ze kunnen bij een uitgeverij werken, ondernemer zijn, of voor een freelancebestaan hebben gekozen.
 

Aanmelden

Werkt binnen jouw organisatie talent dat voor één van de twee Awards in aanmerking komt, òf ben je zelf zo'n talent? Meld je hier aan.
 

Eerdere winnaars BeLOFte

2021 Isabelle Udo (founder VideOrbit Studio en dit jaar jurylid beLOFte 2022, foto)
2020 Arjun Chadha (founder Get Familiar Magazine – Zuurstof Media
2019 Bret Hartman (Libelle)
2018 Onno den Hollander (Redacteur Quote – Hearst Netherlands, nu schrijver bij Eigen Werk)
2017 Emiel Brinkhuis (Winq – MediaMANsion, nu client lead GoSpooky)
2016 Pieter Zwart (Data-journalist VI en op Catenaccio.nl)
2015 Renee Bijlsma (coördinator projectredactie Libelle, nu Dedato designers & architects).