Ben je blij met FONK? Laat het ons weten!

24-02-2021 (11:15) - Powered by

Dagelijks werkt de FONK-redactie aan smaakmakend nieuws op fonkonline. Je vindt er ook gave series, video's, whatsapp interviews en nog veel meer need & want to know stuff.
 
En ook niet misselijk: 5 dagen per week zorgen wij elke morgen om 07.00 uur sharp dat onze online nieuwsbrief in je mailbox zit, zodat je in nog geen drie minuten bent bijgepraat over wat je ècht moet en wilt weten.
 
Om ons werk te kunnen blijven doen, vragen wij onze lezers een jaarlijkse bijdrage van 18,50 euro. Moeten is daarbij niet ons vertrekpunt, wel gunnen. Herken je jezelf hierin? Maak ons blij, meld je hier aan voor de dagelijkse nieuwsupdate van FONK. Dan lees een jaar lang what's hot & what's not op fonkonline! En ben je blij met wat we leveren? Maak dan als we één keer per jaar een betaalverzoek doen, die €18,50 aan ons over. Jij blij, wij ook blij!
 
Wil je meer dan het heet-van-de-naald nieuws en heb je nog geen abonnement op FONK magazine? Lees de digitale uitgave van ons magazine nu de eerste 3 maanden gratis!