Freshworks lanceert AI Agent voor betere klant- en werknemerservaring

Freshworks lanceert AI Agent voor betere klant- en werknemerservaring

23-10-2024 (15:34) - Tech

Softwareontwikkelaar Freshworks Inc. lanceert Freddy AI Agent, een nieuwe software die bedrijven helpt met klantenservice en IT. Freddy lost automatisch 45% van de klantenservice- en 40% van de IT-vragen op.

Onderzoek voorspelt dat in 2028 33% van de bedrijfssoftware AI-agents zal bevatten, die 15% van de dagelijkse beslissingen zelfstandig nemen. AI speelt een steeds grotere rol in het bedrijfsleven, volgens het Global AI Workplace Report van Freshworks.

'Freddy AI Agent is een echte game-changer voor bedrijven die hun klantenservice en interne support willen verbeteren,' zegt Dennis Woodside, CEO van Freshworks. 'In tegenstelling tot andere software die weken kost om te implementeren, is Freddy in slechts enkele minuten zonder code of consultants te gebruiken.'

Bedrijven zoals Bchex en Porsche eBike profiteren al van Freddy, met verbeteringen in efficiëntie. Freddy biedt snelle installatie, persoonlijke ondersteuning en werkt 24/7 via verschillende kanalen. IT-teams kunnen hiermee eenvoudig taken zoals toegang tot systemen en verlofbeheer afhandelen, wat de productiviteit en tevredenheid verhoogt.

'De AI-mogelijkheden van Freshservice vormen de ruggengraat van onze IT-ondersteuning,' zegt Alexander Wünsch van Porsche eBike Performance. 'Het systeem is gebruiksvriendelijk, zelfs voor niet-technische mensen.'

Freddy AI Agent werkt op diverse platforms en gebruikt de nieuwste AI-technologie. Bedrijven kunnen zich via de Freshworks-website aanmelden voor bètatests.