g-company behaalt Google Work Transformation Enterprise Partner Specialization

27-01-2022 (12:46) - Tech

g-company, onderdeel van Xebia, meldt dat zij de Work Transformation Enterprise Partner Specialization in het Google Cloud Partner Advantage Programma heeft behaald. Het bereiken van deze specialisatie heeft g-company te danken aan de expertise en de effectiviteit in het bouwen van klantoplossingen met behulp van Google Cloud-technologie.

Partner Advantage is erop gericht Google Cloud-klanten te voorzien van gekwalificeerde partners met aantoonbare technische bekwaamheid en klantsuccessen in het realiseren van gespecialiseerde oplossingen in specifieke servicegebieden. Partners met de Work Transformation Enterprise specialisatie hebben aantoonbaar succes behaald bij de implementatie van Google Workspace bij grote organisaties, inclusief het leveren van diensten voor de ondersteuning van alle projectdomeinen (zoals Governance, Technical, People, Process en Support).


Specialisatie

Het behalen van deze Work Transformation Enterprise Partner specialisatie is het resultaat van een sterk trackrecord dat g-company de afgelopen 15 jaar heeft opgebouwd, zowel in Nederland als in België.