Havenbedrijf Rotterdam gaat samenwerking aan met myBrand Conclusion

Havenbedrijf Rotterdam gaat samenwerking aan met myBrand Conclusion

24-10-2023 (12:08) - Tech

Havenbedrijf Rotterdam is per 1 augustus een samenwerking aangegaan met SAP- en OutSystems-dienstverlener en -kennispartner myBrand Conclusion.

De samenwerking bevat de businesstransformatie van Havenbedrijf Rotterdam naar SAP S/4HANA en een bijbehorend verandertraject voor een succesvolle implementatie. Daarnaast draagt myBrand Conclusion zorg voor het technisch en functioneel beheer van de SAP-omgeving, ook voor de doorontwikkeling en optimalisatie van dit landschap. De overeenkomst geldt voor een periode van vijf jaar.

Synergie

Met de samenwerking wil Havenbedrijf Rotterdam een sterke en flexibele SAP-omgeving realiseren. De DevOps manier van werken vormt hierbij voor de organisatie een belangrijk uitgangspunt. Na een aanbestedingsproces kwam myBrand Conclusion als beste partij uit de bus. Doorslaggevend in deze keuze was de uniforme manier van werken tussen de twee bedrijven. Daarnaast spelen de kwaliteit van de dienstverlening en het feit dat myBrand Conclusion het DevOps-gedachtegoed al jaren omarmt een grote rol in de keuze.

Hoger niveau

Claudia de Andrade-de Wit, Directeur Digital & IT Havenbedrijf Rotterdam: “Ik ben erg blij dat we samen met myBrand Conclusion onze SAP-omgeving naar een hoger niveau gaan tillen. We hebben een omvangrijk aanbestedingsproces uitgevoerd, waarbij zij ons overtuigd hebben van hun kennis en expertise. Bovendien is er sprake van een sterke culturele fit. Wij vinden het belangrijk dat een partner luistert naar onze wensen, maar ook eerlijk is over de haalbaarheid en relevantie hiervan. In de gesprekken bleek al snel dat we hier hetzelfde over denken. Ik ben ervan overtuigd dat myBrand Conclusion een uitstekende keuze is en heb alle vertrouwen in een succesvolle samenwerking.”