HubSpot opent vestiging in Nederland

22-09-2022 (13:08) - Tech

Customer relationship management (CRM)-platform HubSpot heeft zich gevestigd in Nederland. Het nieuwe kantoor is gevestigd in de Mondriaantoren aan het Amstelplein in Amsterdam.

Het kantoor in Amsterdam maakt 100% gebruik van hernieuwbare energie, net als de andere kantoren van HubSpot. Recent opende HubSpot ook vestigingen in Ontario (Canada) en Madrid.

Tech-hub Amsterdam

HubSpot kiest onder meer voor Amsterdam vanwege het sterke ecosysteem. Amsterdam is een van de snelst groeiende tech-hubs in Europa.

Christian Kinnear, Chief Sales Officer bij HubSpot: “Werknemers zijn op zoek naar flexibiliteit in wanneer, hoe en waar ze werken. Door te investeren in de groei van onze wereldwijde aanwezigheid kunnen we onze klanten de juiste service bieden. Waar ze zich ook bevinden, en bieden we techtalenten een flexibele werkomgeving bij een succesvolle en ambitieuze internationale organisatie.”

Best Places to Work

Naast de focus op een duurzame toekomst maakt het bedrijf zich hard voor diversiteit. Zo zijn 50% van de leidinggevenden bij HubSpot vrouw, waaronder vier op C-suite-level. HubSpot is ook voor de tweede keer leider in het Magic Quadrant voor Marketing Automation Platforms en uitgeroepen tot #2 Best Places to Work in 2022 door Glassdoor's Employees' Choice Awards.