Ironhack biedt creatives nieuwe kansen in tech

20-10-2023 (15:18) - Tech

Ironhack, opgericht in Spanje in 2013 en sinds 2018 actief in Nederland, viert de Cybersecurity Awareness Maand met een speciale aankondiging. Deze aankondiging biedt creatieve professionals de kans om hun loopbaan een nieuwe impuls te geven.

Het motto van Ironhack luidt: "Tech has no gender - Tech has no borders - Tech has no age." Sinds hun oprichting heeft Ironhack wereldwijd tech-opleidingen aangeboden aan iedereen die een carrière in de tech-sector wil beginnen. Ze zijn een brug naar de arbeidsmarkt, vervullen de toenemende vraag naar tech-personeel en bieden omscholingsmogelijkheden voor aspirant-techneuten. In Nederland hebben gerenommeerde bedrijven zoals Mendix, Adyen, Samsung, IBM en Philips Ironhack-alumni in dienst. Bovendien werkt Ironhack nauw samen met diverse Nederlandse gemeenten, waaronder Amsterdam, Rotterdam en Utrecht.

800 Nederlandse alumni transformeren dankzij tech-bootcamps

Met meer dan 10 campussen, waaronder Amsterdam, heeft Ironhack een community van meer dan 12.000 afgestudeerde Ironhackers, waarvan minstens 1.500 vrouwen. In Nederland hebben sinds 2018 al 800 alumni deelgenomen aan intensieve bootcamptrajecten. Ironhack biedt onderwijs in programmeren, UX/UI design, Data Analytics, of Cybersecurity, met carrièreservices gericht op het helpen van studenten bij het veranderen van hun loopbaan en het vinden van een baan direct na de bootcamp.

Van creatie tot cybersecurity

De overstap naar een carrière in cyberbeveiliging biedt creatievelingen in marcom en media nieuwe mogelijkheden. De kennis en vaardigheden die je hebt opgedaan in creatie, communicatie en/of media zijn waardevol in de wereld van cybersecurity. Het vermogen om creatieve oplossingen te bedenken, effectief te communiceren, en kritisch te denken, geeft je een voorsprong in dit steeds evoluerende vakgebied. Je kunt bijdragen aan de bescherming van bedrijven en individuen tegen digitale bedreigingen.

Cyber Security Awareness Maand

De maand oktober staat bekend als Cyber Security Awareness Maand, en Ironhack grijpt deze gelegenheid aan voor een passende aankondiging. Tijdens deze speciale maand biedt Ironhack een unieke kans aan aspirant-cybersecurityprofessionals. Als je geïnteresseerd bent in de Cybersecurity Bootcamp, kun je je aanmelden via deze link.

Vermeld Fonk Magazine tijdens je gesprek met Ironhack en ontvang een aanzienlijke korting van €1500 op de cursusprijs

Snelkookpan naar Cybersecurity 

Droom je van een carrière in cyberbeveiliging? Ironhack maakt die droom werkelijkheid. In maar drie modules word je een bekwame Cybersecurity Officer. Je leert over computersystemen, cyberforensische methoden en realtime bescherming. Als Ironhacker krijg je toegang tot 20 uur online lesmateriaal om je voor te bereiden op de cursus. Beschikbaar in zowel fulltime (12-14 weken) als parttime (26 weken) programma's, met de nadruk op educatie en gemeenschappelijk leren.