L2L neemt Nederlandse tech specialist SwipeGuide over

L2L neemt Nederlandse tech specialist SwipeGuide over

04-09-2024 (15:12) - Tech

L2L (Leading2Lean), een marktleider op het gebied van "connected workforce" software voor productiebedrijven, heeft haar portfolio uitgebreid middels de overname van het Nederlandse technologiebedrijf SwipeGuide.

SwipeGuide, dat speciaal voor de maakindustrie een platform levert voor digitale werkinstructies, checklists en skills management. Hiermee kunnen bedrijven zoals Heineken, PepsiCo en Thermo Fisher medewerkers veiliger, beter en efficiënter laten werken.

Door de overname van SwipeGuide biedt L2L nu een compleet platform dat naast de implementatie van lean principes in productieprocessen ook de training en inzet van productiepersoneel ondersteunt. Teams kunnen met het platform samen dagelijkse activiteiten op de verschillende productielijnen, ploegendiensten en locaties beter plannen en volgen. Dit leidt tot minder machinestilstand, betere productkwaliteit en vermindering van trainingstijd.

Willemijn Schneyder en Daan Assen, de oprichters van SwipeGuide: “We zijn trots dat we met SwipeGuide het leren en werken van productiemedewerkers wereldwijd makkelijker hebben gemaakt. Door medewerkers te voorzien van krachtige applicaties en digitale workflows ondersteund door kunstmatige intelligentie, kunnen bedrijven hun productie eenvoudig digitaliseren en coördineren wie wat moet doen, waar, wanneer, waarom en hoe."

John Davagian, CEO van L2L: "SwipeGuide voegt aanzienlijke waarde toe aan het L2L-platform. Onze klanten krijgen nu naast real-time productiegegevens ook toegang tot kennis en training die elke medewerker omvormt tot een expert. Deze combinatie betekent een enorme stap voorwaarts voor de digitale fabriek van de toekomst.”