LegacyNext introduceert nieuw NFT-platform

11-12-2023 (18:13) - Tech

LegacyNext is een Nederlandse blockchain/NFT/Web 3.0 startup. Het nieuwe NFT-platform voor IP/rechthebbenden/creators. De focus ligt op bestaand -Legacy- intellectueel eigendom.

Het platform is gebouwd om volledig te voldoen aan de EU-wetten en -regelgeving, met non-custodial wallets en smartcontracts op naam van de rechthebbende. Muziekartiesten, kunstenaars, fotografen, muziek labels, sportsterren, beroemdheden – alle makers en IP-eigenaren kunnen nu IP en IP-rechten overdragen aan consumenten/kopers, zonder tussenkomst van derden. Zoals kunst, muziek, aandelen, onroerend goed. De NFTs garanderen authenticiteit in een steeds uitdijende massa van AI.

LegacyNext trapt af met limited edition NFTs: een fysieke en digitale popster-fotocollectie van de bekende fotograaf Kees Tabak, de nieuwe hardcore muziektrack 'What Turns You On' van de legendarische producer Technohead op het Mokum Records-label, en een groeiende verzameling unieke livetracks, foto’s, memorabilia en posters van Bo Diddley, uitgebracht door de officiële Bo Diddley Estate.