Lucid Software naar groter EMEA-hoofdkantoor in Amsterdam

Lucid Software naar groter EMEA-hoofdkantoor in Amsterdam

11-05-2022 (12:02) - Tech

Lucid Software, de aanbieder van software voor visuele samenwerking, maakt vandaag bekend dat het zijn hoofdkantoor voor de regio EMEA in het centrum van Amsterdam heeft uitgebreid. Het maakt zich daarmee op voor verdere internationale groei.
 
Het nieuwe kantoorpand met een oppervlakte van ruim 2.276 vierkante meter werd ontworpen door interieurarchitect Casper Schwarz en gerealiseerd door Newkantoor. Het zal dienen als uitvalsbasis voor de sales-, marketing- en customer success-teams die de Europese markten van Lucid bedienen.
 
Het aantal medewerkers op het hoofdkantoor van Lucid voor de regio EMEA is het afgelopen boekjaar ruim verdrievoudigd. Momenteel zijn er meer dan 125 werknemers van Lucid in Nederland actief. Dit onderstreept de groeiende internationale aanwezigheid van het softwarebedrijf.
 
“We verheugen ons op de uitbreiding van onze aanwezigheid in Amsterdam als reactie op de bloeiende markt in Nederland en de regio EMEA. Dit is het zoveelste teken van onze opmars en de sterke vraag naar onze oplossingen voor visuele samenwerking”, zegt Dave Grow, de bestuursvoorzitter en CEO van Lucid Sofware. “Amsterdam is een belangrijke Europese stad op technologiegebied. Het biedt een dynamische en innovatieve omgeving voor het werven van uiterst getalenteerde professionals die afkomstig zijn uit alle landen in de regio EMEA en daarbuiten.”