Mobiele app-ontwikkelaar Move sluit zich aan bij Framna

Mobiele app-ontwikkelaar Move sluit zich aan bij Framna

21-08-2024 (10:03) - Tech

Move, ontwikkelaar van mobiele apps, uit Nederland sluit zich aan bij Framna, een vooraanstaand internationaal bureau uit Scandinavië voor digitale producten. Met 550 medewerkers, verspreid over negen studio's en met de steun van Waterland Private Equity wil Framna 's werelds toonaangevende digitale productbureau worden.

De integratie van Move versterkt Framna's positie in Nederland en brengt waardevolle kennis op het gebied van mobile first-producten, vooral in de financiële sector, verzekeringen en luchtvaart. Door de gedeelde focus op mensgericht werken en kwaliteit, krijgen beide bedrijven toegang tot meer expertise en nieuwe technologische mogelijkheden. Waterland Private Equity helpt Framna om internationaal verder uit te breiden en meer bureaus van hetzelfde kaliber als Move aan te trekken. 

Er zullen geen veranderingen plaatsvinden in het management of de organisatie van Move, en bestaande klantrelaties blijven zoals ze zijn. De financiële details van de samenwerking worden niet bekend gemaakt.