Mollie lanceert Technology Partner Program

14-07-2022 (11:02) - Tech

Mollie, een van de snelst groeiende betalingsverwerkers binnen Europa, lanceert een nieuw Technology Partner Program.
 
Met dit programma helpt Mollie SaaS-platformen en technologiebedrijven om hun klantenkring uit te breiden, nieuwe markten te betreden en klantretentie te verbeteren.
 
Het Technology Partner Program voorziet aanbieders van SaaS-platformen van gerichte ondersteuning tijdens elk stadium. Het doel is om hen een optimale ervaring te bieden door tools aan te reiken waarmee zij de groei van hun bedrijf kunnen versnellen. Het Technology Partner Program bestaat uit verschillende partnerniveaus. Hoe hoger het partnerniveau, hoe uitgebreider de voordelen. Een greep uit deze voordelen:
- Uitgebreide ondersteuning: toegang tot ondersteuning voor klanten en partners met een partnermanager als vast aanspreekpunt.
- Snellere groei: ondersteuning voor go-to-market- en co-marketinginitiatieven, gezamenlijke verkoopactiviteiten en een vermelding in het overzicht van integratiepartners op de website van Mollie.
- Een scala aan hulpmiddelen: toegang tot het partnerportaal van Mollie met handleidingen, sales- en marketingmateriaal en informatie over de laatste productreleases.
- Exclusieve voordelen: extra omzetkansen, toegang tot marktontwikkelingsfondsen en uitnodigingen voor VIP-evenementen.
 

Technologie in partnergemeenschap

Aanbieders van SaaS-platformen die lid worden van het Technology Partner Program kunnen hun technologie integreren met die van de partnergemeenschap van Mollie. Voorbeelden zijn integraties met ERP- en boekhoudsoftware, zoals Exact en Xentral, abonnements- en facturatiediensten zoals Chargebee en Recharge en CRM- en marketingdiensten zoals ActiveCampaign en LiveChat. Mollie is daarnaast geïntegreerd met diverse softwareoplossingen voor verticale markten, zoals reserveringen, gezondheid en sport, ticketverkoop, horeca en retail.
 
"We zien het als een eer om Platinum partner van Mollie te zijn", zegt Daniel Close, vice president Partner Ecosystem bij Chargebee. "De hechte samenwerking tussen Mollie en Chargebee heeft al tientallen retailers in het Verenigd Koninkrijk en Europa geholpen. Zij profiteren van de snelheid en flexibiliteit die onze oplossingen bieden. We kijken ernaar uit om samen bij te dragen aan de groei van nog veel meer bedrijven door het aanbieden van abonnementsoplossingen. We zijn trots dat we onderdeel zijn van het Technology Partner Program van Mollie."
 

Agency Partner Program

Het Technology Partner Program maakt deel uit van het bredere aanbod van partnerprogramma’s van Mollie. Het bedrijf lanceerde recentelijk zijn Agency Partner Program, dat speciaal op digitale bureaus en webbureaus is gericht. De ruim 3.000 deelnemers aan dit programma hebben toegang tot op maat gemaakte klantondersteuning, marketingtools en alle informatie en tools die zij nodig hebben om hun bedrijfsactiviteiten in heel Europa op te schalen.