Momentive lanceert Idea Screening voor het verzamelen van AI-gedreven inzichten

Momentive lanceert Idea Screening voor het verzamelen van AI-gedreven inzichten

11-05-2022 (12:51) - Tech

Momentive lanceert Idea Screening, een nieuwe inzichten-oplossing voor het testen van concepten en creatieve ideeën. De oplossing is ontworpen om snelle, door AI-gedreven inzichten te bieden voor ideeën, beweringen of concepten in een beginfase van ontwikkeling. Product- en marketingprofessionals kunnen met deze oplossingen de aansprekendheid en effectiviteit van ideeën testen, voordat ze investeren in de verdere ontwikkeling.
 
Idea Screening maakt gebruik van een combinatie van betrouwbare onderzoeksmethodologie en het wereldwijde Momentive panel, waarmee gebruikers snel een groot aantal factoren kunnen toetsen bij doelgroepen die moeilijk te bereiken zijn. Met behulp van geautomatiseerde analysetools, zoals scorekaarten met statistische analyse en door AI-gedreven inzichten, worden de beste ideeën snel herkend.
 
De geautomatiseerde analysefuncties maakt een snelle herkenning van inzichten zonder dat uitgebreide kennis van onderzoek nodig is. Waar veel bureaus verouderd, duur en langzaam kunnen zijn, brengt Idea Screening dezelfde krachtige methodologie naar een flexibele softwareoplossing, waardoor het verzamelen van inzichten sneller en goedkoper verloopt.