Nieuwe appstore van OpenAI: Blik op toekomstige dienstverlening bureauwereld

Nieuwe appstore van OpenAI: Blik op toekomstige dienstverlening bureauwereld

18-01-2024 (12:15) - Tech

De vorige week door OpenAI gelanceerde appstore stond direct vol met allerlei GPTs, ofwel op maat gemaakte kleine versies van ChatGPT, vaak met een specifiek doel.

Het markeert een keerpunt in de dienstverlening van bureaus. Los van GPTs die je helpen met het maken van cocktails, gerechten of kunst, staat er een grote hoeveelheid GPTs klaar om je te ondersteunen bij concepting, content creatie, het runnen van een start-up of het ontwikkelen van een influencer marketing strategie.

Influencer marketing

Volgens John Meulemans (Endeavour), transformeren deze ontwikkelingen fundamenteel hoe bureaus opereren. GPTs bieden nieuwe mogelijkheden voor automatisering, personalisatie en schaalbaarheid, wat leidt tot snellere, accuratere en klantgerichte oplossingen. Terwijl creativiteit en menselijke intuïtie essentieel blijven, opent de integratie van GPTs de deur naar een nieuw tijdperk van geavanceerde, op maat gemaakte diensten.

Dit is exact de reden dat Meulemans een eigen GPT ontwikkelde. Als influencer marketing specialist van het eerste uur (2010) modelleerde en trainde hij zijn ‘Influencer Marketing Strategist’ GPT aan de hand van zijn visie en eigen content zoals whitepapers, keynotes en podcasts. En nu helpt zijn GPT merken, bureau’s en andere organisaties die strategisch aan de gang willen met influencer marketing en virtuele merkambassadeurs.

Hybride Service

“Bureaus die deze technologische vooruitgang omarmen, lopen straks voorop in het bieden van dynamische en impactvolle diensten in een snel veranderende wereld. In mijn ogen biedt het bureau van de toekomst een hybride service, waarbij A.I. en persoonlijke dienstverlening elkaar aanvullen. We leven in een tijd waarin technologie en persoonlijke expertise niet concurreren, maar samenwerken om ongeëvenaarde waarde te bieden. Het opent deuren naar innovatieve marketingstrategieën en een meer geïntegreerde aanpak van klantenservice."

Wil je zelf ook aan de gang met de ‘Influencer Marketing Strategist’ GPT? Deze is hier te vinden voor GPT Plus gebruikers: https://chat.openai.com/g/g-dKqxNTYwY-influencer-marketing-strategist