OnePlus verbreedt ecosysteem met twee nieuwe producten

OnePlus verbreedt ecosysteem met twee nieuwe producten

17-04-2024 (12:35) - Tech

OnePlus heeft aangekondigd dat ze twee nieuwe producten gaan lanceren. Het gaat hierbij om de tablet OnePlus Pad Go en een nieuwe kleurstelling voor de OnePlus Watch 2. Hiermee breiden ze hun assortiment uit om zo een ecosysteem van premium OnePlus producten te creëren.

Sinds vorig jaar werkt OnePlus aan een nieuwe productstrategie en breidden daardoor hun productportfolio uit. Deze uitbreiding houdt in de introductie van verschillende producten die verder gaan dan smartphones. Dit doen met onder andere de lancering van de OnePlus Pad en de OnePlus Watch 2.

De OnePlus Watch 2 is het snelst verkopende product van OnePlus in de afgelopen twee jaar. Wat de OnePlus Watch 2 aantrekkelijk maakt is de smartwatch geschikt voor elk moment van de dag. De verschillende kleurstelling van het product maakt het aantrekkelijk voor consumenten om eigen stijl en individualisme te laten zien. De nieuwe kleurstelling is exclusief in Europa verkrijgbaar.

Daarnaast lanceren ze de ook OnePlus Pad Go. Na de positieve ontvangst van OnePlus Pad Go in India vorig jaar, is OnePlus verheugd om zijn tablet-aanbod in Europa uit te breiden. De OnePlus Pad Go breidt het aanbod van het merk met een prijsvriendelijk alternatief dat zich goed aansluit op het ecosysteem van de merk.

Beide producten worden officieel gelanceerd op dinsdag 23 april.