Samenwerking Tiqets en RUNNR.AI biedt reizigers een met AI gepersonaliseerde beleving

Samenwerking Tiqets en RUNNR.AI biedt reizigers een met AI gepersonaliseerde beleving

16-02-2023 (11:27) - Tech

Tiqets, het online platform voor culturele en recreatieve belevingen in Europa en Noord-Amerika, heeft een samenwerking getekend met RUNNR.ai, een conversationele Artificial Intelligence (AI) voor de hospitalitybranche.

Met RUNNR.ai kunnen hotelgasten vragen stellen, verzoeken indienen en aanvullende diensten boeken. De nieuwe samenwerking biedt reizigers daarnaast de mogelijkheid suggesties te vragen voor dingen om te doen op hun bestemming én deze direct te boeken via populaire communicatieplatforms zoals WhatsApp.

TiqetsxRUNNER.ai

RUNNR.ai is de eerste conversationele AI-gestuurde communicatieoplossing in de hosiptalitybranche die het hele gasttraject ondersteunt, inclusief het beantwoorden van veelgestelde vragen, het voorstellen van upsells, het verwerken van verzoeken tijdens het verblijf en het verzamelen van feedback van gasten tijdens en na hun verblijf. De integratie met accommodatiebeheersystemen en aanbieders zoals Tiqets maakt het eenvoudig om een aantal veelgestelde vragen en verzoeken af te handelen, zoals het toevoegen van ontbijt, het zoeken naar beschikbare parkeerplaatsen of het vinden van leuke dingen om te doen.

Tiqets voorziet haar partners van betere verdienmogelijkheden door een op de klant afgestemd gericht aanbod via het partnerprogramma te promoten of te verkopen. De samenwerking met RUNNR.ai geeft Tiqets toegang tot een breder publiek en de mogelijkheid om in contact te komen met reizigers tijdens de verschillende stadia van hun reis. Reizigers kunnen hun reizen efficiënter plannen, terwijl de AI-oplossing proactief met hen omgaat vanaf het moment dat hun accommodatie is geboekt, met gepersonaliseerde aanbevelingen van Tiqets' samengestelde gidsen. Tiqets en RUNNR.ai willen samen reizigers de mogelijkheid bieden om hun reizen op hun eigen manier te plannen en meer manieren te vinden om hun reiservaring te verbeteren met de beste keuze aan attracties.

RUNNR.ai is in de zomer van 2022 opgericht door Michiel de Vor, Tim Otterspoor, Maarten Fugers, Steven Oliemans en Jasper Cramwinckel, die expertise van Booking.com, Catawiki, Tripaneer en EY Consulting en een passie voor hospitality en technologie meebrengen.

De integratie van Tiqets en RUNNR.ai is beschikbaar voor hotels wereldwijd. RUNNR.ai wordt momenteel al gebruikt in Nederland en België en zal snel uitbreiden naar andere landen.