Samsung presenteert Galaxy AI op MWC 2024

Samsung presenteert Galaxy AI op MWC 2024

26-02-2024 (16:09) - Tech

Samsung onthult op het Mobile World Congress (MWC) in Barcelona de innovatieve mogelijkheden van Galaxy AI. Ook kunnen bezoekers op het evenement de nieuwste Galaxy-producten proberen. 

Met de komst van Galaxy AI, introduceert Samsung een paar nieuwe functies. Zo kunnen gebruikers met Live Translate telefoongesprekken realtime vertalen, worden complexe teksten door Note Assist vereenvoudigd en kunnen gebruikers met Generative Edit de grootte van objecten en personen in foto's aanpassen. Deze Galaxy AI-functies zijn binnenkort beschikbaar op meerdere Galaxy-modellen, waaronder de Galaxy Z Fold5-, de Z Flip5-, de Tab S9- en de Galaxy S23-serie. 

Goed voor de gezondheid

Ook wil Samsung met nieuwe AI-functies de gezondheid van hun gebruikers verbeteren. Met My Vitality Score kunnen gebruikers hun slaap, activiteit en hartslag bijhouden op de Galaxy Watch. Daarnaast kan het SmartThings-ecosysteem lampen automatisch uitzetten voor optimale slaap, reminders instellen om medicijnen in te nemen, en de hartslag en verbrande calorieën bijhouden tijdens een workout. 

De stand van de Samsung Galaxy Experience op MWC 2024 bevindt zich in hal 3 van de Fira Barcelona Gran Via.