The Onemeeting Company start SaaS-bedrijf Onemeeting Systems

The Onemeeting Company start SaaS-bedrijf Onemeeting Systems

19-02-2024 (10:51) - Tech

The Onemeeting Company breidt haar activiteiten uit met de oprichting en start van het SaaS-bedrijf Onemeeting Systems. Onemeeting Systems is het derde bedrijf van de groep, naast het platformbedrijf Onemeeting.com en het Meeting Center Development & Management bedrijf Onemeeting Services.

Met de komst van Onemeeting Systems als SaaS-bedrijf verstevigt het bedrijf haar unieke positie in de meeting markt. Myrna Hoogendoorn werd eerder benoemd tot Executive Director van het nieuwe bedrijf.

Get connected

“De oprichting van een volwaardig SaaS-bedrijf is een stap in de richting van onze strategische plannen richting 2030”, zegt Luc van Bussel CEO van The Onemeeting Company. “We zien de markt in hoog tempo veranderen en de wensen, eisen en voorwaarden van onze opdrachtgevers zijn daar het beste bewijs van. De markt van bijeenkomsten vraagt om hoogst efficiënte oplossingen voor zeer complexe en tijdrovende activiteiten zoals het zoeken, vergelijken, boeken van locaties. Het bieden van een totaaloplossing voor hotels en meeting centers waarbij alle processen van ‘boeking tot betaling’ zijn ondergebracht in één SaaS-oplossing is onze unieke formule. Onze oplossing heeft ook een naam: ‘Connected’. Onze missie is om alle processen samen te brengen in één oplossing die klanten, boekers en locaties realtime verbindt.”

Manuele tradities loslaten

“Het uitbreiden van deze oplossing naar een volwaardige SaaS-oplossing is onderdeel van ons post-corona plan. We hebben tijdens de coronacrisis besloten om ons voor te bereiden op een nieuwe toekomst waarin we onze toegevoegde waarde in de ‘meeting keten’ kunnen versterken. Mede door de komst van AI en andere digitale innovaties denken we dat de markt klaar is om grote ‘digitale’ stappen voorwaarts te zetten en ‘manuele tradities’ los te laten,” aldus Myrna Hoogendoorn Executive Director Onemeeting Systems.