VanMoof verkoopt weer fietsen:

VanMoof verkoopt weer fietsen: "Een stap in de juiste richting"

11-04-2024 (15:01) - Tech

VanMoof verkoopt weer fietsen. De bekendste modellen, de VanMoof S5 en A5, zijn vanaf nu weer te bestellen via hun eigen website.

Sinds de herstart heeft VanMoof zich gefocust op het analyseren en evalueren van bestaande producten en technologieën. Zo zijn er maanden besteed aan het herontwerpen van belangrijke onderdelen, het ontwikkelen van nieuwe firmware en het testen ervan.  

Door het analyseren van data van duizenden fietsen, hebben ingenieurs van VanMoof en McLaren de fietsen betrouwbaarder gemaakt, ook onder zware omstandigheden. De modellen bevatten nog steeds de favoriete functies van vroeger, zoals de Boost-knop, Kick Lock en geïntregreerde anti-diefstaltechnologie. 

Naast de technische verbeteringen heeft VanMoof zijn service aangepast. Partners, die enkele weken geleden al begonnen zijn met de verkoop, verlenen vanaf nu volledige service aan alle modellen vanaf de S3 en X3. Om toegang tot service te garanderen, zal VanMoof alleen verkopen aan klanten die dichtbij een partner wonen. 

Eliott Wertheimer en Albert Nassar, Co-CEO's van VanMoof, zijn zich bewust van de beschadigde reputatie: "De komende jaren zullen in het teken staan van het herwinnen van het vertrouwen van de rijders; vertrouwen dat we alleen verwachten terug te winnen nadat we elke claim die we doen met concrete resultaten hebben aangetoond. Met betrouwbare best-in-class e-bikes die efficiënt gerepareerd en onderhouden kunnen worden door een deskundig netwerk van lokale specialisten. Met de verkoopstart van vandaag en onze productlijn in ontwikkeling zetten we weer een stap in deze richting."