Webmix neemt portefeuille van Morres & Company over

Webmix neemt portefeuille van Morres & Company over

31-10-2022 (17:26) - Tech

Vanaf 1 november neemt webmix in fases het technisch beheer en het onderhoud van de websites van Morres & Company over. Dit is onderdeel van een strategisch partnership tussen webmix en Morres & Company. 

Marketingactiviteiten vinden in toenemende mate online plaats, waardoor de technische integratie van alle systemen steeds meer expertise vraagt. Webmix gaat hun kennis in dienst stellen van Morres & Company en het webdesign, development en webhosting van hun klanten overnemen. Per 1 november komen de eerste websites onder beheer van webmix te staan. In 2023 wordt de samenwerking verder uitgebouwd en neemt webmix in fases meer van Morres & Company’s portefeuille over.

Joey Heuts, mede-eigenaar van webmix, kijkt uit naar de samenwerking: “We zijn ervan overtuigd dat de bundeling van de expertises van webmix en Morres & Company een synergie oplevert die beide bedrijven en hun opdrachtgevers veel voordelen op zal leveren”.

Cliff Demandt, mede-eigenaar van webmix. “Deze samenwerking bevestigt dat webmix alle expertise in huis heeft om door te groeien binnen de ontwikkeling van maatwerk websites, webdevelopment en support”.