Graphicdeal agent voor Scodix voor Nederland en België

08-03-2024 (10:00) - Toeleveranciers

Scodix heeft Graphicdeal aangesteld als agent voor Nederland en België. Dat betekent een comeback voor Patrick Kleijer, directeur van Graphicdeal, in de grafische markt.

Patrick is eerder in zijn loopbaan als accountmanager verantwoordelijk geweest voor de verkoop van onder andere offsetdrukpersen, CTP-systemen, supplies en ook de digitale drukwerkveredelingsoplossingen van Scodix.

Xavier Bastie, Commercial Director Frankrijk en Benelux en Eli Grinberg, CEO & founder van Scodix zijn dan ook blij dat Patrick weer aan boord is en opnieuw deel gaat uitmaken van de Scodix-familie. ‘Samen met Patrick gaan we het Scodix succes in de Benelux een vervolg geven, dat is onze overtuiging.’

Patrick Kleijer: ‘Scodix is een prachtige aanvulling op het leveringsprogramma van Graphicdeal, want daarnaast leveren wij ook CTP offsetplaten. Scodix heeft bij verschillende commerciële en verpakkingsdrukkers in Nederland en België de afgelopen jaren nieuwe veredelingssystemen geïnstalleerd, voor zowel digitaal alsook in offset geproduceerd drukwerk. Scodix heeft een heldere visie op het veredelen van drukwerk. Scodix wil drukwerkverdeling gemakkelijker en toegankelijker maken voor drukkerijen – ongeacht de omvang – en toegevoegde waarde creëren door drukwerk opvallender, krachtiger en ’n tikkeltje sexyer te maken. Het is nu aan ons om daar in Nederland en België een vervolg en verdere invulling aan te geven. Daar hebben we alle vertrouwen in, want Scodix is een prachtig merk en de veredelingsoplossingen zijn van een ongekend hoog niveau’.