Agenda


The TittyMag Fesitival in Stedelijk Museum Schiedam

Festival

The TittyMag Fesitival in Stedelijk Museum Schiedam

za 1 april 2023 - In de tentoonstelling Spirituele Urgentie hebben de founders van The TittyMag een eigen zaal ingericht waarin zij aan de hand van kunst laten zien hoe spiritualiteit kan leiden tot een gevoel van healing, zelfacceptatie en bevrijding, waardoor je daarna volledig jezelf kunt zijn. Hoe dat er in kunst uitziet, ontdek je in de tentoonstelling en een fenomenaal festivalprogramma.

Het programma

Geniet van een huiskamerconcert van singer-songwriter Naaz, die bekend werd van haar vertolking van het protestlied Azadi in de talkshow Khalid en Sophie, luister naar panelgesprekken over kunst en spiritualiteit, laat je rondleiden door de tentoonstelling tijdens een flitstour of doe mee aan workshops van schilder Sophie Steengracht en Studio Poca (Julie de Ruijter) met Beer van Geer. Verliefd, kriebels of liefdesverdriet? Laat green witch Thirza van Krullen en Kruiden een love potion voor je bereiden. Het festival wordt afgesloten met een performance van Tim Wes, een funky DJ set en bites van Mama Haqs.


De tentoonstelling

Spirituele Urgentie is een tentoonstelling waarin jonge, interdisciplinaire kunstenaars aan de hand van vier thema’s laten zien waarom spiritualiteit onmisbaar is bij hun artistieke en persoonlijke ontwikkeling, alsook bij het navigeren in de complexe wereld van nu. Ze staan daarmee in een lange traditie van kunstenaars als Kandinsky en Yves Klein die zich verbinden met het spirituele. De tentoonstelling toont actuele kunst van binnen- en buiten de institutionele kunstwereld en maakt daarbij soms een uitstapje naar bekende kunstenaars uit het verleden. Spirituele Urgentie is t/m 10 april 2023 te zien in het Stedelijk Museum Schiedam.

Datum event: zaterdag 1 april
Tijd: 14.00 – 18.00 uur
Tickets & informatie