KANPAI presenteert futuristische kunst en muziek tijdens ADE

KANPAI presenteert futuristische kunst en muziek tijdens ADE

07-10-2024 (12:11) - Amsterdam Dance Event

KANPAI presenteert tijdens ADE op 17 en 18 oktober exclusieve futuristische kunst- en elektronische muziekbeleving van kunstenaars Vince Fraser, Julius Horsthuis en Cris Mollee.

Op donderdag 17 oktober lanceert Kanpai de allereerste Nederlandse tentoonstelling van de Afro-futuristische kunstenaar Vince Fraser in het nieuwe NDSM Theater in Amsterdam. Julius Horsthuis toont de eerste interdisciplinaire samenwerking tussen zijn visuele kunst: fractale live-performance en zorgvuldig samengestelde housemuziek.

Bij de opening wordt een exclusief ontwikkelde AI-gegenereerde interactieve muur onthuld. Kunstenaar Cris Mollee ontwierp de kunstinstalatie, waarin bezoekers de interactie kunnen aangaan met hun eigen spiegelbeeld. De muur representeert een viering van toekomstgerichte kunst en muziek tegen een achtergrond van industriële architectuur. De housetrail muziek wordt op 17 oktober verzorgt door DJ’s Silverlining, Dam Swindel en vele anderen. Vrijdag 18 oktober staat in het teken van hypnotische techno met onder andere Matrixxman, Prance en Volvox in de line-up.