SRM & Babbage Company lanceren communicatiepodcast COMPOD

18-04-2023 (12:02) - Audio

AI is een veel besproken onderwerp binnen het communicatievak en we zullen onze grenzen moeten verleggen. If you snooze, you lose. In de tweede aflevering van COMPOD, de communicatiepodcast, gaan Monique van Vliet (Managing Partner Babbage Company) en Maarten Nijboer (Directeur SRM Opleidingen) in gesprek met gast Maarten Reijgersberg, oprichter en eindbaas bij communicatiebureau RAUWCC.

Of Ai de wereld gaat domineren is de vraag die centraal staat in de tweede aflevering van COMPOD, de communicatiepodcast van Babbage Company en SRM Opleidingen. Het is bijna elke dag in het nieuws. Wat betekent dit voor de communicatieafdeling? Is het straks nog wel nodig om creatief te zijn? ‘Zie AI als een goede stagiair,’ aldus de gast van deze maand, Maarten Reijgersberg. Dat en meer hoor je in aflevering 2 van COMPOD, de communicatiepodcast.

COMPOD

Elke derde dinsdag van de maand nemen Monique van Vliet (Managing Partner Babbage Company) en Maarten Nijboer (Directeur SRM Opleidingen) je mee in de wereld van communicatie. In COMPOD verkennen Maarten en Monique de wereld van communicatie aan de hand van verschillende thema’s en ontwikkelingen. Dit doen zij niet alleen. Elke maand komt er een communicatiegast langs in de studio. Aan de hand van uitdagende stellingen over het actuele thema krijg je als luisteraar een kijkje achter de schermen van het communicatievak.

SRM Opleidingen

SRM is het opleidingsinstituut voor marketing- en communicatieprofessionals. Al ruim 60 jaar biedt SRM op elk niveau gerenommeerde opleidingen. Voor de beginner op A-niveau, de specialist op B- of C-niveau en voor de absolute strategische top op D-niveau.