SRM en Babbage lanceren COMPOD, de communicatiepodcast

21-03-2023 (10:30) - Audio

SRM Opleidingen & Babbage Company lanceren een gezamenlijke podcast: COMPOD, de communicatiepodcast. Elke derde dinsdag van de maand nemen Maarten Nijboer (Directeur SRM Opleidingen) en Monique van Vliet (Managing Partner Babbage Company) luisteraars mee in de wereld van communicatie, aan de hand van een thema en met een wisselende gast.

De eerste aflevering is vanaf dinsdag 21 maart te beluisteren en staat in het teken van crisiscommunicatie. Maarten, Monique en gast Bart Visser (oud-Hoofd Communicatie Rijkswaterstaat en nu zelfstandig communicatieadviseur) gaan het proberen met de waarheid. Bart heeft meer dan 15 jaar ervaring in het vak bij verschillende overheidsinstanties en weet als geen ander over crisiscommunicatie te vertellen. Kan je bijvoorbeeld 100% transparant zijn? Of is het beter om radicaal openhartig en eerlijk te zijn? Wat is het verschil en hoe doe je dat dan? Dat én meer hoor je in de eerste aflevering van COMPOD.

COMPOD is oner meer te beluisteren via de streamingsdienst Spotify, Apple Podcast.  Elke derde dinsdag van de maand verschijnt een nieuwe aflevering met elke keer een ander communicatieonderwerp. 

De eerste aflevering is  hier te beluisteren.