De nominaties van de DDMA EMAS Awards 2024 zijn bekend

De nominaties van de DDMA EMAS Awards 2024 zijn bekend

09-04-2024 (15:15) - Awards

De genomineerden van de DDMA Email Marketing Automation Summit Awards (EMAS Awards) 2024 zijn bekend gemaakt. DDMA geeft jaarlijks erkenning aan de belangrijkste prestaties op het gebied van e-mailmarketing.

De jury nomineert Uitgekookt, FitFor Me en Ancienne Belgique in de categorie Email Marketing Automation Excellence. In de categorie Outstanding Email gaan PostNL, Allianz Direct en Autogroep Twente met elkaar de strijd aan. Voor Young Talent van het jaar strijden Sanne van Wieringen, Nermin Colakovic (Merkle) en Karin Meinders (Harvest Digital) om de titel. De winnaars worden bekendgemaakt tijdens de DDMA Email Marketing Automation Summit (EMAS) op 27 juni 2024 in Circa Amsterdam.

Juryvoorzitter Joris de Bruijne (SOLVM) licht de keuze toe: “De kwaliteit en diversiteit van de cases hebben ons erg verrast dit jaar en zorgden voor moeilijke keuzes wie er een nominatie verdient en vooral, wie niet. Je ziet dat personalisatie, het gebruik van data en aandacht voor inhoud en design echt een gemeengoed geworden. Toch weet een aantal cases daar weer bovenuit te steken met mooie nieuwe toepassingen, slim gebruik van data en geautomatiseerde contactmomenten die helemaal aansluiten bij de behoefte van de ontvanger. En bij het nomineren voor de Young Talent Award blijft het mooi om te zien hoe jonge mensen zich het vak eigen maken en een duidelijke mening en visie over de ontwikkeling van het vakgebied hebben en daarmee een voorbeeld voor anderen kunnen zijn.”

Naast juryvoorzitter Joris de Bruijne bestaat de vakjury uit experts vanuit verschillende hoeken van de data-driven marketingindustrie: Juryvoorzitter Joris de Bruijne (SOLVM), Niels Gleditzch (Albert Heijn), Alexandra Stuij (Nederlandse Loterij), Jill Steffen (Freelance data marketeer), Kevin Duijndam (Air France-KLM), Wilbert Heinen (Centraal Beheer), Roxsane Maxwell (Zingo Pow), Jos Meijer (In Good Company) en Renske Schippers-de Koning (Deployteq).