Talkshow Rotterdam designprijs

11-01-2012 (08:48) - Awards

Op 15 januari vindt in Museum Boijmans Van Beuningen de tweede talkshow rondom de nominaties van de Rotterdam designprijs 2011 plaats. Het publiek kan discussiëren en stemmen op het favoriete ontwerp voor de Premsela Publieksprijs.

 
Van het Vlaamsch Broodhuys, tot kostuums voor Black Eyed Peas: de nominaties van de Rotterdam designprijs 2011 waren nooit eerder zo divers. Eind 2011 werd de tentoonstelling met de vijftien genomineerde projecten in Museum Boijmans Van Beuningen geopend. Het publiek heeft in de tentoonstelling, via de App en de website inmiddels 6000 stemmen uitgebracht voor de Premsela Publieksprijs. Koplopers zijn de Light Blubs & inrichting van Llove Hotel en het Vlaamsch Broodhuys. 
 
Op 15 januari om 14.00 uur organiseert Premsela, Nederlands Instituut voor Design en Mode in de tentoonstelling de tweede talkshow waarbij de scouts met elkaar en het publiek in debat gaan over de nominaties. De aanwezige scouts zijn Aziz Bekkaoui, en het ontwerpduo Blom en Moors. 
 
In februari krijgt het publiek wederom kans om te discussiëren over de nominaties van de Rotterdam designprijs. Op donderdag 9, 10 en 11 februari vinden op de beursvloer van Object Rotterdam talkshows plaats met vakmensen. Hier worden de laatste stemmingen voor de Premsela Publieksprijs gepolst. Op 12 februari wordt in een slotdebat met een internationale jury de winnaar van de Rotterdam designprijs 2011 en de winnaar van de Premsela Publieksprijs bekend gemaakt.
 
De Rotterdam designprijs 2011 wordt georganiseerd door Stichting Designprijs Rotterdam, Premsela, Nederlands Instituut voor Design en Mode, en Museum Boijmans Van Beuningen. De Rotterdam designprijs 2011 is mede mogelijk gemaakt door de Gemeente Rotterdam.
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit artikel.