Amsterdam is wereldwijde welzijnshub met WOW: Week of Well-being

Amsterdam is wereldwijde welzijnshub met WOW: Week of Well-being

15-02-2024 (09:00) - Bucket list

Amsterdam maakt zich op voor het debuut van de Week of Well-Being, startend met een vijfdaagse employee challenge op 7 oktober die wordt besloten met een grootse conferentie op de 11e. WOW2024 is toegespitst op de toekomst van well-being en peak performance, voor een publiek dat hun persoonlijke en professionele leven een serieuze boost wil geven.

Het platform lanceert een reeks  evenementen, vanuit een holistische benadering waarin menselijk potentieel gevierd wordt. WOW ontpopt zich in Amsterdam en onderstreept het belang van een radicale shift om sociaal welzijn, een positieve samenleving en de relatie daartussen te bewaken.

De Week of Well-Being trapt af met de vijfdaagse collectieve WOW challenge – waarbij werknemers van diverse bedrijven samenkomen, zowel virtueel als in persoon. Onder de bedrijven die zich al hebben aangesloten bevinden zich onder andere The Social Hub, Technogym, Crisp en Lululemon. Belangstellende partijen die in well-being leadership willen uitblinken, kunnen zich nog steeds hiervoor inschrijven. 

WOW Awards

Tijdens de conferentie worden tevens de WOW Awards uitgereikt, ter erkenning van uitmuntend leiderschap in welzijn. Er is ruimte voor maar liefst 1000 deelnemers, die een dag vol interactieve en energieke activiteiten te wachten staat.

Tickets zijn nu te koop.