BMIM Special Early Birds nu te koop

20-03-2024 (15:54) - Bucket list

Early Bird tickets voor de BMIM Special zijn nu te koop. BMIM Special vindt dit jaar op 5 juni plaats Hotel Arena. Met onder andere een AI-wedstrijd, Matchmaking en Talent Tuner wordt de BMIM special dit jaar weer een sluier. Binnenkort zal ook een toffe naam worden aangekondigd.

Nieuw dit jaar is de Talent Tuner. Je krijgt feedback van verschillende maestro’s uit het veld helpen om zo je werk en talent aan verder te scherpen. Net als voorig jaar, worden de winnaars van de AI-wedstrijd van Private Kitchen bekendgemaakt. Als publiek ga je de ingezonde werken beluisteren, bekijken en bespreken. Ook kun je dit jaar weer meedoen met de BMIM Special matchmaking. Je krijgt hierbij de kans om interessante mensen uit de muziekindustrie te leren kennen. Je kunt ook om advies vragen of ze sparren over je werk. De namen van de BMIM Special matchmaking worden binnenkort bekendgemaakt. 

De BMIM Special vindt dit jaar op 5 juni plaats in Hotel Arena. Een beperkt aantal kaarten zijn te koop voor het evenement, dus wees snel en bestel je kaarten via deze link.