Boutique bioscoop The(Any)Thing opent in Pathé Ypenburg

Boutique bioscoop The(Any)Thing opent in Pathé Ypenburg

07-11-2023 (11:13) - Bucket list

Boutique bioscoop The(Any)Thing opent volgende week donderdag 9 november haar derde locatie bij Pathé Ypenburg in Den Haag. Dit is de eerste on-demand-bioscoop in een multiplex bioscoop ter wereld.

Na het succes van de eerste twee vestigingen in Wijk bij Duurstede en Hotel New York in Rotterdam, kunnen filmliefhebbers vanaf vandaag ook genieten van de luxueuze en gepersonaliseerde bioscoopervaring in Den Haag. Tickets zijn vanaf nu te koop via de site

Persoonlijke ervaring

De nieuwe vestiging bij Pathé Ypenburg biedt een exclusieve ervaring met in totaal zes zalen, waarvan er vijf zijn ontworpen voor twee personen en één speciale zaal voor maximaal vijf personen. De privé-bioscopen hebben een uniek design, geavanceerde beeld- en geluidstechnologie en bieden filmliefhebbers de vrijheid om zelf te kiezen welke film ze willen zien, wanneer en met hoeveel personen. Er zijn meer dan 1.000 films beschikbaar, van het nieuwste aanbod tot klassiekers. Via de app van The(Any)Thing kunnen bezoekers een eigen zaal boeken voor een persoonlijke bioscoopervaring, waarbij ze zelf de begintijd, pauzes, geluid en licht in de zaal kunnen regelen.

Bijzonder uitje

Jacques Hoendervangers, Algemeen Directeur van Pathé: "We zijn blij om samen te werken met The(Any)Thing en deze unieke ervaring naar onze bioscoop in Ypenburg te brengen. Dit innovatieve concept sluit perfect aan bij onze missie om onze bezoekers een bijzonder uitje te geven, om samen met vrienden of familie te beleven. In steeds meer van onze bioscopen bieden wij ook andere entertainment, horeca en leisure, zoals gaming en digitale escaperooms. Zo kunnen onze bezoekers nog meer genieten van een compleet dagje of avondje uit.”

Thomas van de Weerd, oprichter en Directeur van The(Any)Thing: "Met de opening van onze derde locatie bij Pathé Ypenburg zetten we een belangrijke stap in het realiseren van onze visie: mensen de vrijheid geven om films te kijken afgestemd op hun persoonlijke wensen. We zijn enorm trots op deze samenwerking en kijken ernaar uit om nog meer filmliefhebbers te verwelkomen in onze privébioscopen."