Mixed Emotions Live 2023, hét marcom festival

17-07-2023 (10:25) - Bucket list

Hij komt er weer aan. Op 28 september 2023 vindt de 8e editie plaats van Mixed Emotions Live, het festival voor professionals in marketing en communicatie. Zij kunnen zich opmaken voor een gevarieerde line-up van sprekers in Podium Gigant in Apeldoorn. 

Voor wie Mixed Emotions Live niet kent: het laat zich het best vergelijken met een marketingcongres in festivalstijl. Geen lange, saaie PowerPointpresentaties onder een systeemplafond, waar je de hoofdprijs voor betaalt. Maar korte, krachtige sessies van sprekers van formaat. Vaak vakinhoudelijk, soms gewoon een goed verhaal met een mooie, maatschappelijke boodschap. Maar altijd inspirerend en afgetopt met een lekkere portie kunst, muziek en food.

“Juist marketeers hebben de kans om de wereld op een positieve manier te beïnvloeden”, zegt festivalorganisator Marc Ankersmid. “Dan is het wel belangrijk je zo breed mogelijk te oriënteren en te blijven leren. We moeten verder kijken dan de standaard marketingverhaaltjes, standaard gedachtegangen en standaardoplossingen. Met de line-up van dit jaar vangen we de essentie van marketing in de breedste zin van het woord.”

Wat mag je dan verwachten?

Marc: “Dit jaar staat onder meer CNNCT voor je klaar. Een bureau dat zich specialiseert in inclusieve marketing. Daar ligt in onze regio nog té weinig de focus op. Ook zit er een flinke dosis duurzaamheid in de line-up. Een thema waar we op steeds grotere schaal mee bezig zijn. En vooral ook móéten zijn. Naast maatschappelijk relevante sprekers, staan er genoeg sprekers met een ‘ouderwets’ goed marketingverhaal. Bijvoorbeeld dat van McDonald’s of Paradiso. En voor wie even een break wil nemen van marketing: zoals ieder jaar wacht je óók genoeg gekkigheid dat in eerste instantie niks met het vak te maken heeft. Maar toch altijd meer dan je denkt.”

De line-up wordt nog aangevuld, maar wie er sowieso staan, vind je op mixedemotionslive.nl. Hier kun je ook je tickets bestellen.

Mixed Emotions Live 2023

Datum: 28 september 2023
Tijd: van 11.00 tot 19.00 uur
Locatie: Podium Gigant, Nieuwstraat 377, Apeldoorn
Website: mixedemotionslive.nl