Volledige programma ADsterdam bekend

Volledige programma ADsterdam bekend

01-07-2024 (14:15) - Bucket list

Boomerang, Publicis Groupe Nederland, Le Pub en ADCN kondigen headliner Soufiane Touzani aan voor creativity festival: ADsterdam - the space between Advertising and Amsterdam.

De tweede editie van het festival vindt aanstaande vrijdag plaats bij LIEF Amsterdam. Het volledige programma, vol met talks, panels, workshops en muziek, is nu bekend.

De organisatie heeft Soufiane Touzani geboekt als de headliner. "Soufiane Touzani is de perfecte toevoeging aan ADsterdam en de reclame-industrie. Zijn vermogen om sterke merken op te bouwen, in combinatie met waar hij vandaan komt, maakt hem een geweldige match. Hij brengt creativiteit, passie en authenticiteit naar alles wat hij doet, en dat is precies wat ons festival en de reclamewereld nodig hebben” geeft Anouk Facee Schaeffer, die verantwoordelijk is voor de programmering van het festival, aan.

Soundsright

Ook dit jaar is het Amsterdamse Soundsright officieel partner van het festival en hosten zij de muziekstage onder de naam Soundsright INV/TES:. Dit jaar heeft Soundsright een groter muzikaal programma opgezet met inspirerende live acts en diverse talks. Eerder kondigden zij al de elektronische DJ-act Polynation en Kay Slice, een band die hun invloed haalt uit de hip-hop, en doet denken aan Ebo Taylor & Fela Kuti, aan. Vrijdag trad ADsterdam naar buiten met de muziekheadliner voor het festival: niemand minder dan mulitalent Sor.

Ook het volledige blokkenschema is inmiddels bekend, zie onderstaand. De organisatie verwacht dat je als bezoeker een goede route kunt maken tussen kunst, muziek, (new) media, inclusiviteit, sport, netwerken en de dag kan eindigen met een festivalwaardig feest, georganiseerd door de makers van Milkshake Festival: Going Bananas.

Tickets zijn nog beschikbaar en zijn maar €15! 

5 juli van 13:00 tot 23:00 uur
LIEF Amsterdam
Basisweg 63
1043 AN AMsterdam