Anke van Heerebeek aan de slag bij En Serio als PR-account director

Anke van Heerebeek aan de slag bij En Serio als PR-account director

23-07-2024 (12:24) - Bureaus

Anke van Heerebeek (45) start bij pr- en contenmarketingbureau En Serio, gespecialiseerd in de technologische sector, als account director. Voor een diverse groep internationale bedrijven waaronder Commvault, Juniper Networks en ECI Software Solutions, gaat zij de strategische focus aanbrengen in hun pr- en contentmarketingactiviteiten. 

Voor haar komst naar En Serio was Van Heerebeek pr- en communicatiespecialist bij digitale dienstverlener Macaw, waar ze ook onderdeel uitmaakte van het internationale managementteam en het interne Inclusion, Diversity, Equity and Awareness (IDEA) team. Daarvoor werkte ze 14 jaar als pr-adviseur bij Lubbers De Jong, een pr- en marketingbureau dat zich ook specialiseert in de technologiesector.

“En Serio maakt indruk door haar focus op klant, mens en milieu”, vertelt Van Heerebeek. “Het teamwerk, de specialistische kennis en de gepersonaliseerde aanpak om elke klant te helpen bij hun merkreputatie en naamsbekendheid spreken mij bijzonder aan."

Eric Dragt, oprichter en directeur bij En Serio, zegt over de aanstelling: “Anke brengt een rijkdom aan bureau- en PR-ervaring met zich mee. Als vakinhoudelijk zwaargewicht is zij een welkome sparringpartner en adviseur voor klanten. Anke kent ook de operationele kant van bureaus goed en zal een centrale rol gaan spelen in het verbeteren van processen en het verder verduurzamen van En Serio.”


Media

Marketing

Economisch