Considerationlist SAN New Kids on the Block 2019 bekend

03-02-2020 (07:00) - Bureaus

SAN | Stichting Adverteerdersjury Nederland, B&BA en FONK hebben de Considerationlist in aanloop naar de uitreiking van het SAN New Kids on the Block Accent 2019 samengesteld. 23 bureaus voldoen aan de criteria.
 
In 3 wekelijkse enquetes hebben de lezers van FONK de gelegenheid op hun favoriete bureaus te stemmen. De enquetes lopen van van 4 tot en met 24 februari. De enquetes blijven elk een week live op fonkonline. De bureaus met de meeste stemmen uit elke reeks presenteren zich wekelijks op fonkonline in een Whatsapp interview.
 
De 15 best scorende bureaus (eventueel aangevuld met 2 ‘wildcards’ van SAN, B&BA en FONK) presenteren zich in een overzichtsverhaal in FONK Magazine in maart. Deze 15 bureaus vormen samen de Longlist.
 

Van Longlist naar Shortlist

De 15 bureaus van de Longlist worden door de Hoofdjury beoordeeld aan de hand van White Papers, de Whatsapp interviews en redactionbele content van FONK en aan de hand van hun websites.
De Hoofdjury komt op 23 maart bijeen om alle 15 bureaus tegen het licht te houden en te bespreken. Hierna volgt een stemming waaruit de Shortlist van 6 bureaus wordt samengesteld.
 

Presentaties

Op 6 mei  geven de 6 kandidaten een presentatie voor de Hoofdjury en de Vakjury.
Beide jury’s leggen hun oordeel vast in een persoonlijk juryformulier. De weging is 50% Hoofdjury en 50% Vakjury. Bij staken der stemmen geeft de mening van de Hoofdjury de uiteindelijke doorslag. De 3 finalisten worden op 6 mei a.s. ter plekke bekend gemaakt.
 

De winnaar

De uiteindelijke winnaar van de SAN New Kids on the Block 2019 verkiezing wordt dus op
6 mei aaanstaande gekozen, maar wordt pas bekend gemaakt op donderdag 28 mei 2020 tijdens de feestelijke uitreiking van de SAN Accenten in Studio 21 in Hilversum en de winnaar ontvangt dan het SAN New Kids on the Block Accent 2019.
 
 
 

De Considerarionlist 2019

De 23 kandidaten/bureaus in alfabetische volgorde Considerationlist SAN NKOTB 2019:
 
Airborne
Allisy
Bureau Basket
Deux Agency
GOWTU
Hibou
Joy Concepts
Maak
NEEW
New Rivets
• Pünktlich.
Qindle
Qontent Matters
REVITALIZE
Skyne
StickyStories
The Family
TDE
The Humblebrag
The Pool
Tom Orrow
Truus
Wavyr
 

Criteria Considerationlist

De bureaus die in aanmerking kwamen voor de Considerationlist SAN NKOTB 2019 voldoen alle aan de volgende criteria:

• maximaal 3 jaar oud;

• ‘here to stay ‘in de zin van:
- innovatief/vernieuwend
- werk dat ertoe doet
- klanten die ertoe doen.
 

 


Media

Marketing

Economisch