Derde en laatste poll SAN New Kids on the Block van start. Stem nu!

Derde en laatste poll SAN New Kids on the Block van start. Stem nu!

27-02-2023 (10:00) - Bureaus

Welke bureaus op de Considerationlist 2022 verdienen in aanloop naar de uitreiking van het SAN New Kids on the Block Accent een plek op de Longlist? Gedurende drie weken wordt daarover op fonkmagazine.nl gestemd. In de derde, laatste poll die vandaag live is gegaan strijden de volgende zeven bureaus voor een positie op de Longlist van 2022:

Caya, fresk.digital, High Five, Howl, Bijvoorkeur, Growww today en The Good Ones zijn de bureaus in de derde poll voor het SAN Accent New Kids on the Block 2022. Doe mee en stem in de poll van deze week!

Criteria Considerationlist

De 23 bureaus die een plaats hebben veroverd op de Considerationlist SAN New Kids on the Block 2022 voldoen aan de volgende criteria:

* maximaal 3 jaar oud;
* 'here to stay' in de zin van innovatief/vernieuwend;
* werk dat ertoe doet èn klanten die ertoe doen.

3 enquetes

Gedurende drie weken vinden de enquetes in drie clusters plaats op fonkmagazine.nl. Bureaus worden niet in alfabetische volgorde, maar ad random in één van de drie clusters opgenomen. De 5 bureaus die in hun eigen poll de meeste stemmen hebben weten te vergaren, verdienen een plek op de Longlist voor een SAN Accent. In totaal zullen na drie weken stemmen dan maximaal 15 bureaus een plek hebben verdiend op de Longlist 2022.

Winnaars eerste en tweede poll

De eerste poll werd gewonnen door Kemari, terwijl ook MMBSY, Crocodile Agency, Wars en Pinchhitters een plek op de Longlist hebben gescoord. In de tweede enquete gingen CroudX (winnaar), Unfound, Unlike, Locals Agency en Unmuted met een nominatie op de Longlist aan de haal. De derde, en tevens laatste, enquete loopt vanaf vandaag tot en met 3 maart.

Publiciteit met een doel

Sinds  21 februari verschijnen er wekelijks Whatsapp interviews met bureaudirecteuren van de bureaus die de meeste stemmen in hun ronde hebben vergaard. In Fonk magazine 359 krijgen de 15 bureaus met de meeste stemmen een overzichtsverhaal dat de SAN-jury verder op weg zal helpen in het juryproces van de Longlist naar de Shortlist.

Stem nu!

Stem nu op de homepage en maak je keuze uit de derde reeks van 7 bureaus op de Considerationlist SAN New Kids on the Block 2022.

Meld je aan voor de gratis nieuwsbrief

Wil je dagelijks het nieuws op fonkmagazine.nl volgen? Meld je aan voor een gratis abonnement op Fonk daily. Je ontvangt dan dagelijks om 7.00 uur de samenvatting van het belangrijkste nieuws in je mail.  


Media

Marketing

Economisch