Considerationlist SAN New Kids on the Block 2022 bekend

Considerationlist SAN New Kids on the Block 2022 bekend

31-01-2023 (10:30) - Bureaus

SAN | Stichting Adverteerdersjury Nederland, Fonk magazine en BBA hebben de Considerationlist in aanloop naar de uitreiking van het SAN New Kids on the Block Accent 2022 samengesteld. 23 Kandidaten/bureaus voldoen aan de criteria.

De bureaus die in aanmerking kwamen voor de Considerationlist SAN NKOTB 2022 voldoen alle aan de volgende criteria:

* maximaal drie jaar oud
* here to stay
* innovatief/vernieuwend in werkwijze
* werk dat ertoe doet, klanten die ertoe doen.

Het is in deze competitie niet noodzakelijk dat er is ingezonden voor het SAN Jaarboek. De Hoofdjury SAN New Kids on the Block werd eerder deze maand bekend gemaakt.

Considerationlist 2022

De 23 bureaus van de Considerationlist SAN NKOTB 2022 (alfabetische volgorde):

Arfected
Bijvoorkeur
CAYA Studios
Crocodile Agency
CroudX 
fresk.digital
&Gagement
Growww today
HighFive
Hotel l’Amour
Howl
Kemari
Locals Agency
MMBSY Amsterdam
Pinchhitters
Sound Business
The Cycle
The Good Ones
This Agency
Unfound
Unlike
Unmuted
Wars

Van Considerationlist naar Longlist

Van maandag 13 februari tot en met vrijdag 3 maart zullen op fonkmagazine.nl drie enquêtes worden gehouden. De lezers van Fonk magazine stemmen in iedere poll op hun favoriete bureaus. De enquêtes blijven elk een week live op de website van fonk magazine. De drie bureaus met de meeste stemmen uit iedere reeks presenteren zich in februari op de website van fonk magazine in een Whatsapp interview.

De 5 bureaus die in hun poll de meeste stemmen naar zich toe weten te trekken, verdienen een positie op de Longlist die na afloop van de drie enquêtes dus uit maximaal 15 bureaus bestaat.

Van Longlist naar Shortlist

tIn Fonk magazine 359 (verschijnt op 15 maart) presenteren de bureaus van de Longlist zich in 15 short story’s. De 15 bureaus van de Longlist worden door de Hoofdjury beoordeeld aan de hand van White Papers, de 15 short story's van Fonk magazine en aan de hand van hun websites.

Op 28 maart publiceert Fonk magazine welke 6 bureaus de Shortlist hebben gehaald. Deze 6 bureaus worden in de voorbereidende fase naar hun live presentatie begeleid door één van de drie coaches.

Presentaties

Op 25 april geven die 6 kandidaten van de shortlist een presentatie voor de Hoofdjury en de Vakjury. Beide jury’s leggen hun oordeel vast in een persoonlijk juryformulier. De weging is 50% Hoofdjury en 50% Vakjury. Mochten de stemmen staken, geeft de mening van de Hoofdjury de uiteindelijke doorslag. De 3 finalisten worden op 25 april ter plekke bekend gemaakt.

De winnaar

De uiteindelijke winnaar van de SAN New Kids on the Block 2022 verkiezing wordt dus op 25 april gekozen, maar wordt pas bekend gemaakt op donderdag 25 mei 2023 tijdens de Uitreiking van de SAN Accenten. De winnaar ontvangt dan het SAN New Kids on the Block Accent 2022.

 


Media

Marketing

Economisch